Οδηγίες χρήσης Gelarex

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής της κρέμας Gelarex

Η καινοτόμος κρέμα Gelarex αναπτύχθηκε για μία εργασία: τη θεραπεία και την πρόληψη των αιμορροΐδων. Πολλοί αγοραστές ενδιαφέρονται για την ερώτηση - πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν; Για να έχετε το μέγιστο και ταχύτερο εφέ, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης. Μια έντυπη έκδοση των οδηγιών περιλαμβάνεται σε κάθε συσκευασία κρέμας. Σε περίπτωση απώλειας, παρέχουμε μια ηλεκτρονική έκδοση παρακάτω.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Gelarex

Μια αποτελεσματική σύνθεση για εξωτερική χρήση. Πρέπει να εφαρμόζεται ομοιόμορφα στις επώδυνες περιοχές αρκετές φορές την ημέρα. Η κρέμα εφαρμόζεται στην πληγείσα περιοχή του πρωκτού μετά από διαδικασίες υγιεινής. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στο φλεγμονώδες μέρος έξω ή μέσα στον πρωκτό.

Λόγω του προ-καθαρισμού, τα ενεργά συστατικά της κρέμας διεισδύουν στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Μετά την εφαρμογή, ξεκινά η διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων, το οίδημα και η φλεγμονή των κόμβων εξαλείφονται. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις οδυνηρές περιοχές.

Πώς να εφαρμόσετε σωστά την κρέμα για να απαλλαγείτε από τα συμπτώματα της αιμορροΐδας

Ενδείξεις

Το καινοτόμο προϊόν Gelarex έχει μια σειρά από τις ακόλουθες σημειώσεις εφαρμογής:

  1. Οδυνηρά εξογκώματα στον πρωκτό (με εξωτερικές αιμορροΐδες).
  2. Αιμορροΐδα πρόπτωση κατά τη διάρκεια των κινήσεων του εντέρου (εσωτερικό σύμπτωμα αιμορροΐδας). Με μια προχωρημένη μορφή της νόσου, ένα σύμπτωμα μπορεί να εμφανιστεί με την παραμικρή προσπάθεια, φτέρνισμα, βήχα κ. λπ.
  3. Κόκκινο αίμα στα κόπρανα.
  4. Κνησμός και κάψιμο στον πρωκτό.
  5. Δυσφορία, βαρύτητα στον πρωκτό.
  6. Αιμορραγία

Τονίζουμε ότι οι αιμορροΐδες δεν προκαλούν αμέσως όλα τα παραπάνω συμπτώματα. Μετά από λίγο η ασθένεια γίνεται πλήρως αισθητή, ο ασθενής χρειάζεται ακριβή / μακρά θεραπεία.

Φάσεις δράσης
Χρόνος εφαρμογής Αιτία
3-5 ημέρες Τα ενεργά συστατικά αρχίζουν να δρουν στις επώδυνες περιοχέςΟ πόνος και το πρήξιμο εξαφανίζονται.
6-13 ημέρες Ο ασθενής θα παρατηρήσει τις πρώτες βελτιώσεις. Θα υπάρχει αίσθημα βαρύτητας στον πρωκτό, φαγούρα. Η αιμορραγία υποχωρεί, ο ασθενής παρατηρεί βελτίωση της κατάστασής του.
14-21 ημέρες Το τρίτο στάδιο χαρακτηρίζεται από το μέγιστο αποτέλεσμα των τμημάτων του συστήματος. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο τόνος ομαλοποιείται και ενισχύονται τα τοιχώματα των φλεβών. Υπάρχει ένα σταθερό αποτέλεσμα από τη χρήση του φαρμάκου.
22-30 ημέρες Το τελικό στάδιο της δράσης όλων των συστατικών. Αναγέννηση κατεστραμμένων ιστών. Δεν υπάρχει πλέον συμφόρηση, φαγούρα ή αιμορραγία. Πλήρης ανακούφιση από τα συμπτώματα του πόνου.

Είναι γνωστό ότι οι αιμορροΐδες προκαλούνται από υπερβολική / ανεπαρκή σωματική άσκηση στο σώμα. Προκαλείται επίσης από υπερβολική προσπάθεια δυσκοιλιότητας, κατάχρησης αλκοόλ, εγκυμοσύνης, τοκετού κ. λπ. Λάβετε υπόψη ότι κατά την πρόληψη και τη θεραπεία των αιμορροΐδων, θα χρειαστείτε εναλλασσόμενα φορτία και περιόδους ανάπαυσης, και αξίζει επίσης να ακολουθήσετε μια δίαιτα.

Αντενδείξεις

Το μοναδικό προϊόν Gelarex δεν έχει αντενδείξεις. Τονίζουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιείτε το φάρμακο σύμφωνα με τις οδηγίες. Αυτό το φυσικό προϊόν καταπολεμά τα συμπτώματα εσωτερικών / εξωτερικών αιμορροΐδων. Οι γιατροί συστήνουν τη χρήση της σύνθεσης όταν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα της νόσου. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα αποτελεσματικό φάρμακο σε τιμή ευκαιρίας στην Κύπρο.