Κριτικές για Gelarex

 • Ali
  Το φάρμακο Gelarex βοήθησε στη διαχείριση των αιμορροΐδων. Το έργο σχετίζεται με τη σοβαρότητα, αυτή τη φορά η ασθένεια εξελίχθηκε έντονα. Υπήρχε πόνος και φαγούρα, δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ. Ήμουν γεμάτος κοτόπουλα, θέλω να σημειώσω ότι μετά από 3 ημέρες υπήρξε μια σαφής ανακούφιση. Η τιμή είναι λογική, το αποτέλεσμα είναι 100%.
  Gelarex
 • Αναστασία
  Καλή μέρα. Το πρόβλημα της αιμορροΐδας ξεκίνησε μετά τη γέννηση. Υπήρχε βασανιστικός πόνος κατά τη διάρκεια των κινήσεων του εντέρου. Είναι καλό που ένας φίλος πρότεινε την κρέμα Gelarex. Το χρησιμοποιούσα πολλές φορές την ημέρα. Παρατήρησα ότι ο πόνος υποχώρησε μόλις 5-7 λεπτά μετά τη χρήση του. Συνιστώμενο φάρμακο.
  Gelarex
 • Yianna
  Καλή μέρα. Δεν μπορούσα να κινηθώ κανονικά. Οι έντονοι πόνοι στον πρωκτό δεν έδωσαν ξεκούραση. Η παραμικρή πίεση προκάλεσε βασανιστικό πόνο. Ένας συνεργάτης εργασίας μου είπε για το Gelarex. Το φάρμακο ήταν αποτελεσματικό. Δεν υπάρχει άλλη αιμορραγία, θα σας συμβουλεύσω.
  Gelarex
 • Ευαγγελία
  Καλή μέρα. Αποφάσισα να μοιραστώ την εμπειρία μου με το Gelarex. Θέλω να σας πω ότι η σύνθεση περιέχει μόνο φυτικά συστατικά. Είναι σημαντικό για μένα ότι δεν υπήρχε αλλεργία γιατί συνήθως δεν αντέχω κρέμα και αλοιφή.
  Gelarex
 • Sabina
  Αφιερώνω την κριτική μου στο φάρμακο κατά των αιμορροΐδων, Gelarex. Έχει αποδειχθεί ότι είναι το πιο αποτελεσματικό σε σύγκριση με άλλα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του. Εφαρμόζεται 3 φορές την ημέρα. Η κρέμα απορροφάται γρήγορα, δεν απλώνεται και μυρίζει καλά. Δεν υπάρχει πόνος, ο κνησμός τελείωσε, η υγεία μου είναι μια χαρά.
  Gelarex
Βαθμολογία χρηστών Gelarex
4.6
26